Lapulevél

Letölthető segédletek az otthoni tanuláshoz

2020. március 18. - Lapulevélblog

20200325_151947.jpg

 

A Lapulevél blog célja, hogy a gyerekek tevékenykedve tanuljanak és játszva fejlődjenek, a környezettudatosság elveit is figyelembe véve. Ebben a rendkívüli helyzetben azonban letölthető feladatokkal is állok rendelkezésre, hogy segíthessem az otthoni tanulást.

Ebben a bejegyzésben gyűjtöm majd a letölthető segédleteket. Várom észrevételeteket, visszajelzéseteket a Lapulevél Facebook oldalon üzenetben, vagy hozzászólásban, arról, milyen anyagokat szeretnétek kapni, milyen témakörben melyik korosztálynak. Folyamatosan dolgozom, szerkesztek. Türelmeteket kérem :) 

Emellett a Lapuleveles környezettudatos kalandok sem maradnak el. Javaslom, hogy böngésszetek a korábbi ötleteim között is!

Tavaszi számoló színező 1. osztályosoknak: összeadás, kivonás 20-as számkörben, tízes átlépéssel. 

Szorzótábla gyakorlása memóriakártyával. 2. osztály.

Minden rendben lesz kihívás. Szivárványos színező 1-2. osztály matematika.

 Finommotorika fejlesztése 1-4.osztály

3D színezők: Lakás. Az elkészítéshez itt találtok instrukciót. Tantárgyi koncentráció: rajz, technika, környezetismeret. Idegennyelvi órákon is használható.

a_lakas.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lapulevel-kreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr9015533334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása